torsdag 17. mai 2012

Herlige blomster

Vi holder på å fornye blomstene på terrassen. Denne herlige blomsten heter Mimosa. Den finnes i nydelige farger: blått, rosa, rød, og denne hvite som vi har valgt.Denne boganvillaen er ny, og vil nok trives noen år her i blomsterkassen.En kvast av boganvillaen på bordet (en annen farge):Dette er også boganvilla, to forskjellige.                                                           Klem fra Kirsten

7 kommentarer:

 1. så flotte blomster.....skulle ønske dem kunne bli så vakre her til lands også :-)

  klem tone

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Tone.<3 Helt enig.<3
   Desverre så forfaller noen etter noen år, da de ikke får nok stell når vi er i Norge. Vi har gartner her, som er veldig hjelpsom, men sommersolen er knallhard her og dette går ut over plantene.

   Klem fra Kirsten

   Slett
 2. Nydelige blomster. Her er det så kaldt at jeg ikke har turt å plante sommerblomster enda.
  Jeg måtte ha ullstilongs og ulltrøye under bunaden i dag, så nyt varmen. Jeg gleder meg til vi skal til Spania i sommerferien. Håper du har hatt en fin 17.mai.
  Klem, Drude

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Drude.<3 Håper du har kost deg tross "nesten vinter",
   Vi har hatt en rolig dag. Mannen min har gjort mye på terrassen.<3 Her må vi gjøre det vi kan før vi skal hjem om litt over to uker.

   Klem fra Kirsten

   Slett
 3. Så nydelige blomster. Jeg har faktisk aldri sett rød trillingblomst før, bare den lilla. Her er det fortsatt bare stemor i pottene, men nå kommer vel varmen, så det blir nok en tur på gartneriet snart. Ha en fin-fin helg.

  Klem fra Eli:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Her er et paradis mht. blomsterprakt, og mye billigere enn hjemme.<3

   Ha en flott helg du også, Eli.<3

   Klem fra Kirsten

   Slett
 4. Flotte blomster og herlige sommerfarger.

  SvarSlett