søndag 24. juni 2012

Nydelig eple/løk/curry-saus

Denne eple/løk/currysausen er helt fantastisk og må bare prøves:



Saus:
1 beger lettrømme
100 gr. majones
3-4 syrlige epler (raspes og has i med en gang)
ca. 1/4 til 1/2 løk
litt sitronsaft
carry (tilsettes til man er fornøyd)

Enjoy.

                                                      Klem fra Kirsten

4 kommentarer:

  1. tusen takk for at du deler oppskrift, og som du vet elsker jeg å lage mat :-)
    jeg skal garantert prøve denne :-)

    klem tone

    SvarSlett
    Svar
    1. Den er virkelig god. Skal du lage større porsjon, så tar du bare mer av alt. Vær forsiktig med curryen. Hvis det er ny curry, så er det mye mer smak.

      Klem fra Kirsten

      Slett
  2. Hva bruker du denne til?

    SvarSlett
    Svar
    1. Stort sett til okse indrefilet, enten stekt på raclettgrillen eller som fondue. Annet tilbehør er f.eks. cherrytomater, råstekte poteter eller nanbrød, stekt champinjong.

      Klem fra Kirsten

      Slett