søndag 2. september 2012

Viktig å slappe av innimellom

Jeg har så mye som må gjøres, men av og til må man bare slappe litt av. Har ryddet og pakket alle min mors klær og sko, 15 sekker til Fretex. Det tar tid, for det skal legges pent sammen.

Endelig så har jeg fått ryddet litt her hjemme. Stuen var full av alt som jeg brakte hjem fra leiligheten til mor.

Her er bordet som hun hadde på terrassen. Nå står det på min terrasse. Det trenger maling, men det blir nok om lenge.Jeg er innvilget rehabiliteringsopphold på Ravneberghaugen, 3 uker, og reiser dit om en måned. I mellomtiden skal leiligheten ryddes, og legges ut for salg. Turen til Marbella ble derfor veldig forsinket, men nå er billett bestilt, og vi reiser i begynnelsen av november, og regner med å bli der i flere måneder.

Mellom slagene så koser jeg meg hjemme. Jeg er snart ferdig med K'en min som jeg har limt rødvinskorker på (tips fra siden til Beate: Tips & Inspirasjon Til Hjemmet):Jeg har påtatt meg en nesten håpløs oppgave: Nemlig å kopiere alle gamle bilder av familien til tantungene mine. Fryktelig mye arbeid da nesten alle må løsnes fra rammene. Men jeg får ta tiden til hjelp.

I ettermiddag skal vi prøvekjøre en bil, Toyota Yaris Verso. Denne er mye mer egnet når vi alltid må ha rullestolen med. Knallrød, ikke helt min farge, men mannen min er veldig begeistret. Nå har vi en herlig liten Peugot 1007, men kun 4 passasjerseter, og vedig liten bagasjeplass. Spørsmålet er om jeg får mer smerter enn jeg allerede har, alt avhenger av det.

Ha en fin søndag.

                                                    Klem fra Kirsten

4 kommentarer:

 1. Det er deg vel unt å slappe av nå ,Kirsten :)
  Skjønner du har hatt mye jobb etter dødsboet. Ikke den morsomte jobben heller dette, men noe som må gjøres. Har opplevd dette selv så vet hvor vondt det kan være å komme seg igjennom.
  Så bra at du endelig har fått dato for rehab. opphold.
  Får virkelig håpe at dette hjelper deg.
  Klem sissel

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Sissel.<3
   Alt er så strevsomt for tiden, men det må jo bli bedre.

   Klem fra Kirsten

   Slett
 2. slappe av er viktig for mange ting, ikke bare for å finne ro og lade, men også for å reflektere og meditere over livet, og kanskje sorgen og gleden, også...

  SvarSlett