mandag 12. januar 2015

Herlig oppskrift på svin indrefilet

Etter noen måneder i Marbella, så ble hjemreisen fremskyndet. Vi ble invitert til Oslo for å feire julen med datter og familien. Vi hadde kjøpt inn mat for hele julen, så da ble det pakking med fryseelementer for å ta med dette hjem. Det er utrolig så godt det hjelper med fryseelementer. Alt var helt som før, og da ble det lagt rett i fryseren.

I går hadde vi svin indrefilet med fyll. Aldeles nydelig, og ren fantasi, ingen oppskrift, bare fyll etter min smak.


Vi brukte 1 rødløk, 3 fedd hvitløk, spinat, svisker og aprikoser. Alt ble hakket fint og stekt. 



Indrefileten ble delt på langs, og banket tynn, slik som jeg har beskrevet tidligere.

Fyllet ble fordelt utover, og rullet sammen, og bundet med bomulstråd for å holde fyllet inni.




Deretter ble den stekt på alle sider.



og i form og inn i stekeovn.



Steketid ca. 30 - 40 minutter, 175 grader.

Servert med råstekte poteter, brokkoli og bearnaisesaus. Helt nydelig.



                                                          Klem fra Kirsten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar