søndag 4. november 2012

Endelig hjemme

Det ble en lang reise i går. Var på flyplassen litt over kl. 13.00, og flyet skulle gå
kl. 16.00.

Det er rart dette med å reise. Det slår aldri feil, enten får vi syke folk rundt oss, barn som sitter og spenner i setet eller jabbesyke folk. Det siste, tre jabbesyke kvinnfolk, satt rett bak oss. De snakket både på innpust og utpust. Selv om jeg hadde i-poden på full guffe, så måtte jeg høre på jabbet i 4 timer. Og jo mer vin som kom innabords, dess mer høylydte ble de. Likeså mennene deres, som til slutt ble ganske så ufine i snakket. Men sånn er det.

Vi landet kl. 20.15 og været var heldigvis ikke så verst, overskyet, men ikke regn, og 20 grader. Da vi omsider var på vei etter å ha ventet på assistanse med rullestol, og bilen, så var det herlig å komme hjem. Vi var i hus ca. kl. 22.30.

Og alt fungerte: lys, tv, og det var ikke så verst temperatur inne. Fikk satt på varmen og etter kort tid så var alt herlig.Tok oss noen velfortjente drinker og koste oss.

Så her så det ut da vi var vel i hus:


Og slik så det ut på terrassen i dag, søndag, etter at utemøblene var tatt ut:Ikke så mye igjen av boganvillaen her:


Men eføyen har vokst ganske mye:Her potettreet som har vokst vilt:
 

Buskene her dekker nesten hele trappen:Ganske så overgrodd, så her er det mye som må kuttes. Erteblomstene var borte, vinranken vissen og den nye boganvillaen så litt forkommen ut, men kanskje den overlever.

Vi har fått pakket ut nesten alt, så nå skal vi bare nyte. Så vidunderlig endelig å være her igjen.

                                                            Klem fra Kirsten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar