mandag 5. november 2012

Så heldige vi var

Nå har vår fantastiske rengjøringshjelp, Angela, kommet og vasker hele huset.

Hun kunne fortelle at for en tid tilbake så hadde det vært et fryktelig uvær her, og dette slo ut både TV, komfyrer og kjøleskap hos flere av naboene våre. Ingenting virket etterpå.

Vi fikk en melding fra henne hvor hun spurte om hun skulle ta en titt hos oss og se om alt var ok, noe vi var veldig glad for. Sikringen til kjøl/frys var gått, så denne ble satt på igjen. Vi måtte kaste alt da vi kom på lørdag, men det var jo en liten pris å betale i forhold til hva naboene opplevde.

Ingen forstår hva som skjedde, men denne gang var vi utrolig heldige. Vi har norske TV-kanaler gjennom internett, og både TV og PC står jo alltid på. Hadde vi vært her, så hadde nok alt røket hos oss også.

                                                        Klem fra Kirsten

3 kommentarer:

 1. Man fortjener litt flaks!!

  SvarSlett
 2. glad å høre at ikke noe mer hadde blitt ødelagt hos dere.....dere trenger bare oppturer nå :-)

  klem tone

  SvarSlett
 3. Tusen takk, dere. Når det kommer skremmende høye lyder fra TV og kjøleskap, og de ikke virker lenger, så er det krise. Veldig synd for dem dette gikk utover. Vår nabo og gode venn, Eva fra Tyskland, opplevde dette. I tillegg ble hun syk, svimte av, og måtte på sykehuset. Hun er tross alt ca. 87 år, så nå spørs det om hun våger seg ned hit igjen. Ikke gøy, og siden vi ikke var her så var det nok ekstra skremmende.

  Klem fra Kirsten

  SvarSlett