lørdag 25. mai 2013

Litt ommøblering og vasking på terrassen

Nå har vi vært hjemme på Sola i en uke. Vi var ikke helt fornøyd med plassering av spisestuen, så vi snudde litt på denne, og da ble det bedre plass.

 
 
 

Sovesofaen her har fått nytt fuskepledd:


I dag har vi også vasket den innglasserte "utestuen" vår, og fått ut alle putene. Så fra nå av blir middagene servert her:


For 7 1/2 år siden kjøpte vi ny TV, JVC. Det var dyrt, men kjempebra. Før vi reiste til Spania så begynte lyden å skurre, så vi tenkte å kjøpe lydplanke for å få bedre lyd. Men prisen var veldig høy, den billigste ca. 2000 kr., så i stedet ble det ny TV, 40 tommer.Så godt for øynene mine, da jeg har en uhelbredelig hornhinnesykdom som ikke kan fikses. Så valget fallt på dette:


Fantastisk bilde og lyd. Men vi fikk butikken til å ferdigstille den for oss, og det kostet jo ekstra, nesten 1000 kr. Men vel verdt pengene, for det er så mange finesser med de nye TV'ene at vi ville hatt store problemer med å få det til.

Det gamle TV flyttes nå inn på soverommet, og lydplanke har vi i Spania, så da tar vi den med hjem til høsten når vi reiser ned igjen. Der kostet den kun ca. 650 kr.

                                                       Klem fra Kirsten

2 kommentarer:

  1. Deilig med stor skjerm, deilig med opprydding, deilig med vår og snart sommer. Kos dere i det flotte hjemmet.

    SvarSlett