Ris med bacon.
Før maten hadde jeg herlige sorte oliven og et glass Lambrusco rosevin.
Her er oppskriften til Marith:
Du
trenger:1
kyllingfilet pr pers ( eller 2-3 kyllingindrefileter), ½ l lett
creme fraiche (cf) til koking, ca 2-3 never med hakket spinat( den
kan gjerne være frossen), 1-2 vårløk, ost til topping,
cherrytomater, litt fetaost og evt oliven. 1pk a 125 gr
baconterninger, og ris.
Slik
gjør du: Legg
spinatblader i bunnen av formen, smør på litt cf, legg i
ferdigstekte kyllingfileter i biter (jeg tok mine rett fra fryseren).Mer cf, legg på hakket vårløk, dryss ost over formen, topp med cherrytomater, litt feta og evt de urtene du ønsker
I
forkant kan du krydre opp cf med salt pepper, litt timian, litt revet
kinesisk hvitløk eller det som du er mest glad i.
Sett
det inn i stekeovnen på 225 gr i ca 20 minKlem fra Kirsten
Hva kan man erstatte cremefraiche med ersom man ikke tåler melk?
SvarSlettDet var et godt spørsmål men jeg vet faktisk kke.
Slett