lørdag 18. februar 2012

Når livet stritter imot

Som nevnt i forrige innlegg, så har jeg nå prøvd medisinene som skal fjerne disse krampene jeg har.
Jeg skulle begynne veldig forsiktig, med 1 tablett - 100 mg., og gradvis øke til 300 mg., deretter øke til jeg hadde kommet opp i full dose - 900 mg.

Nå har jeg prøvd i nesten 1 uke med 100 mg. Jeg har omtrent ikke sovet, for krampene er dobbelt så kraftige hele natten, i tillegg svetting. I går var jeg helt rød rundt munnen, og må smøre meg ofte. Dessuten så har jeg fått mye hodeverk og vondt i nakke og skuldre, mer enn jeg pleier. Jeg strever også med å gå ned i vekt, men det står på stedet hvil.

Disse tablettene skal ta bort krampene og ikke forverre dem. Så igjen, dette er absolutt ikke riktig for meg.

Jeg føler meg oppgitt, trist og lei, og ser ingen utvei, annet enn et redusert liv, og da er det godt at jeg har rullestolen og en mann som aldri beklager seg.

Dessuten så har jeg i flere år hatt en arvelig hornhinnesykdom, derfor har jeg problemer med å lese. I tillegg har jeg grå stær, som ikke kan opereres pr. i dag, da synet mitt kan bli enda mer redusert. Dette har jeg lært meg å leve med, alt tar bare litt lengre tid.

Tross alt, så prøver jeg å se positivt på livet. Prøver å holde liv i glassmalingen, og i går og i dag har jeg prøvd meg på å stryke servietter på kubbelys. Syntes de ble riktig så fine.


Har festet små glasspaljetter på. Jeg lånte denne ideen fra en som hadde gjort det samme, og jeg syntes det ble så fint.

Det er i hvert fall godt å ha noe å gjøre. Synes disse gammeldagse serviettene er så fine, og med fine lys kjøpt billig på Nille, så blir det nok enda litt produksjon. Tar nok noen med til Spania, tenker jeg.

                                                                 Klem fra Kirsten  
   

10 kommentarer:

 1. Uff, så leit at du skal ha det sånn! Du må ikke gi opp, det finnes nok en medisin som passer for deg, det gjelder bare å finne den, og da må ting prøves. Har ikke tall på hvor mye piller jeg har knasket før jeg fant en som hjalp! Så nydelig bordet ditt var, og de lysene da!!! Jeg har strøket på servietter mange ganger, men det ble mye finere med de steinene på. Det må prøves;) Ha en fin lørdag.

  Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 2. Kjære , kjære deg <3
  Blir trist på dine vegne av og lese hvor slitsomt du har det for tiden...
  Beundrer deg !! Din ståpå vilje til og finne ut årsaken til plagene dine må jo koste masse energi og krefter...?
  Ønsker for din del at dette kun er bivirkninger i en overgang og at det gir seg !
  Flotte lys , heia deg som orker og være kreativ mitt i smerter, mangel på søvn og svette tokter !!
  Ha en så fin helg du klarer :)
  Klemmer fra meg <3

  SvarSlett
 3. Kjære deg. Uff så vondt du må ha det nå. Må beundre at du klarer å lage så nydelige lys midt i all smerten. De ble kjempefine. Ha en så god helg du kan. Klem fra Drude

  SvarSlett
 4. Tusen takk for omtanken fra dere.<3 Det hjelper. Skal nok kjempe videre, og det å ha annet å gjøre, får tankene bort fra det som ikke er så bra.
  Klem fra Kirsten

  SvarSlett
  Svar
  1. Glad i deg også, Ingrid. Tusen takk for all støtte, det betyr så mye.
   Klem fra Kirsten

   Slett
 5. Er full av beundring fordi du greier å finne overskudd og glede i å skape vakre ting selv om du ikke har det så greit...
  Håper virkelig det ordner seg for deg, sånn skal man ikke behøve å ha det!
  Klemmer, Marianne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Marianne.<3 Som vi sier her, ukrutt forgår ikke så lett.<3
   Klem fra Kirsten

   Slett
 6. blir helt imponert over deg, Kirsten!
  Midt oppi all elendigheten, klarer du å sysselsette deg ....med å lage de flotteste lys <3

  Håper det finnes en medisin der ute, som tar bort krampene dine.

  klem tone

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Tone.<3 Synes at det er bra at jeg kan bruke hendene til noe fint. Må jo fokusere på annet, selv om det er litt vanskelig.
   Klem fra Kirsten

   Slett