lørdag 28. juli 2012

Kort til mor

Etter besøk hos mor i dag, så måtte jeg bare lage et kort til henne. Hun er blitt mye dårligere, og ligger til sengs for det meste. Heldigvis så kommer hjemmesykepleien fire ganger daglig, så hun får godt stell, og vi går så ofte vi kan.

Da hun var på sitt beste ang. malingen, så ble sommerfugler i gyldenlær veldig populære, og de ble solgt veldig fort. Derfor ble det et sommerfuglkort med mye pynt:Heldigvis så har hun hatt et langt og rikt liv, og har nå blitt 93 år.

                                                     Klem fra Kirsten


2 kommentarer:

 1. Et fint kort blir hun nok veldig glad for. Når hun har fått et så langt liv, er jeg sikker på at har lagt igjen mange spor etter seg, og lært bort mye til sine nærmeste. Vi vet aldri hvor lenge vi har våre kjære, og det er viktig å tenke over i hverdagen. Hun er heldig som har dere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Min mor har vært aktiv kunstner fra før hun var 40, og har holdt på helt til i fjor. Men da måtte hun gi seg. Hun står i kunstnerleksikonet og har fått lønn fra staten som kunstner, og har vært utrolig allsidig. Så vi er jo veldig stolt av henne.<3

   Klem fra Kirsten

   Slett