lørdag 4. mai 2013

Avocado og reker til forrett, og lever til middag

I dag hadde vi en liten enkel forrett bestående av oppskåret avokado og reker.


Sausen laget vi av majones, litt sweet chilisaus og youhurt.
Litt anderledes enn den vi vanligvis lager, men vi brukte det vi hadde i kjøleskapet, og den smakte veldig godt.

Middagen i dag er lever. Vi bruker alltid lammelever, og denne er litt anderledes, uten saus.



Den består av:
lammelever
stekte epler
stekt bacon

kokt ris

Nydelig og smakfull, og lite fett (jeg kutter vekk alt fett på baconet). Helt perfekt for meg som stadig er på slankekur.

                                                          Klem fra Kirsten

2 kommentarer:

  1. skal prøve avokadooppskriften din på 17 mai til koldtbordet vårt.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig.<3
      Hjemme bruker vi lettmajones, litt chilisaus (smak til) og sitron.
      Vi lar avokadoen være som den er, dvs. 1/2 avokado, fyller denne med reker, og har sausen over.

      Lykke til. Klem fra Kirsten

      Slett