onsdag 1. mai 2013

Cæsarsalat

Det er utrolig mange varianter av cæsarsalat.

Dette er min måte å lage den på:


Pr. person:

1 hjertesalat, deles i fire
Litt salatmiks
Reddik, kuttes i skiver
Mais
Sherrytomater
Litt cashew-nøtter
Krutonger

Cæsardressing.

Denne gang valgte vi kyllinglår. Stekt kyllingfilet i skiver er også kjempegodt.

Stekt kyllinglår, som marineres:


Marinade:
2 dl. extra virgin olje
1/2 dl. sojasaus
1/2 løk, grovhakket
3 fedd hvitløk, grovhakket
1 god teskje honning
1/2 teskje provancepulver
1/2 teskje oregano
1 chili, grovhakket (ikke frøene)

(Denne marinaden bruker vi ofte også til svin indrefilet.)

Dette legges i plastpose, sammen med kyllinglårene, i ca. 2 - 2 1/2 time.
Snus av og til.

Kyllinglårene stekes sammen med marinaden i stekeovn, ca. 25-30 min., 175 grader.



                                                       Klem fra Kirsten

5 kommentarer:

  1. Dette ser virkelig godt ut :)

    Klems

    SvarSlett
  2. Mmm snadder som er sunt og godt, takk for tipset.
    Ha en fin kveld fra Marit.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for koselig kommentar, og velkommen som ny følger.<3
      Så gledelig.
      En fin kveld til deg også.

      Klem fra Kirsten

      Slett
  3. Å det der må jeg prøve- masse kylling i frysa :)
    takk for at du deler <3
    klem til deg !

    SvarSlett
  4. Takk til dere for koselige kommentarer.<3
    Magert og sunt.

    Klem fra Kirsten

    SvarSlett