søndag 16. mars 2014

Svin indrefilet - herlig søndagsmiddag

I dag ble det marinert svin indrefilet til middag. Se denne frodige indrefileen:



Her i Spania er de faktisk så mye større enn hjemme, og er vi heldige, så får vi tre stk. i en pakke, og hver filet koster kun 35 norske kr.


Marinaden består av:

1/2 dl solsikkeolje
1/2 dl soyasaus
2-3 ts honning (pensles oppå fileten)
1 oppskåret løk
3 fedd hvitløk
litt kajennepepper, paprikapulver og oregano
saft av en halv sitron
Ligger i marinaden i ca. 1,5 time, før den stekes i ovnen ca. 45 min, 175 grader.



Ferdigstekt: (Hvile i 10 min.)


Denne gangen har vi valgt gratinerte poteter med franske urter, og avokado, hjertesalat og mais som tilbehør.


 
 
Klem fra Kirsten

1 kommentar:

  1. Hei! Kom til å tenke på deg og smertene dine. Vi har vært i kontakt tidligere pr. e-post. Smertene dine kan komme av Modic forandringer. Helsevesen, leger og fysioterapeuter er temmelig uvitende om tilstanden her i Norge. I Danmark ligger de milevis foran både m.h.p. forskning og behandling. Du kan lese mer, og ta en test, her: www.modicklinikken.dk.
    Jeg har selv hatt smerter i rygg, bekken, bena, og under fotbladene i flere år. Har fått påvist arrvev, slitasje, ødemer og modic forandringer fra MR. Ingen behandling, og liten forståelse for - eller kunnskap om - dette i det norske helsevesen. Mulig jeg velger behandling med langvarig anttibiotikakur og laserbehandlinger i Danmark etterhvert.

    mvh - Tove

    SvarSlett