Stekt løk, stekte champinjonger, eple og hvitløk, stekt hver for seg og til slutt blandet sammen:
Alt blandet sammen:
Knuste krutonger
Ferdig i form før den skal i ovnen:
Dekket med tomatskiver og potetstappe:
Ferdig stekt:
Her er oppskriften:
2 halve vårløk, 1 salat løk, 1 eple, 3 fedd hvitløk, alt hakkes fint og stekes hver for seg.
Blandes sammen i skål.
Ha ca. 400 gr. kjøttdeig (okse/svin) i en skål
Ha i 2 egg, ca. 1 sp.s. smøreost, knuste krutonger, raspet fennikkel, litt portvin, salt og pepper.
Tilsett mer knuste krutonger for å få rette konsistensen.
Stekes i 50 min. ca. 180 grader. Hvis det blir for mye stekt på toppen, dekk med aluminiumsfolie.
Ta ut av ovnen, dekk overflaten med tomatskiver, og ha over potetstappe.
Stekes i ca. 10 min.
Det smakte nydelig.
Bon apetite.
Klem fra Kirsten
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar