Det er utrolig mange varianter av cæsarsalat.
Dette er min måte å lage den på:
Pr. person:
1 hjertesalat, deles i fire
Litt salatmiks
Reddik, kuttes i skiver
Mais
Sherrytomater
Litt cashew-nøtter
Krutonger
Cæsardressing.
Denne gang valgte vi kyllinglår. Stekt kyllingfilet i skiver er også kjempegodt.
Stekt kyllinglår, som marineres:
Marinade:
2 dl. extra virgin olje
1/2 dl. sojasaus
1/2 løk, grovhakket
3 fedd hvitløk, grovhakket
1 god teskje honning
1/2 teskje provancepulver
1/2 teskje oregano
1 chili, grovhakket (ikke frøene)
(Denne marinaden bruker vi ofte også til svin indrefilet.)
Dette legges i plastpose, sammen med kyllinglårene, i ca. 2 - 2 1/2 time.
Snus av og til.
Kyllinglårene stekes sammen med marinaden i stekeovn, ca. 25-30 min., 175 grader.
Klem fra Kirsten
Dette ser virkelig godt ut :)
SvarSlettKlems
Mmm snadder som er sunt og godt, takk for tipset.
SvarSlettHa en fin kveld fra Marit.
Takk for koselig kommentar, og velkommen som ny følger.<3
SlettSå gledelig.
En fin kveld til deg også.
Klem fra Kirsten
Å det der må jeg prøve- masse kylling i frysa :)
SvarSletttakk for at du deler <3
klem til deg !
Takk til dere for koselige kommentarer.<3
SvarSlettMagert og sunt.
Klem fra Kirsten