mandag 3. juni 2013

Biff stroganoff

Vi spiser mye okse indrefilet, som vi steker på rackletten, og da blir det ofte rester igjen, som da blir brukt i biff stroganoff.

Klar for middag:


Biff stroganoff er en stor favoritt. Slik lager jeg den på min måte:

ca. 450 - 500 gr. okse indrefilet
1 rødløk

Kjøttet skjæres i terninger, 1,5 x 1,5 cm, og stekes på pannen.
Løken skjæres også opp og stekes på pannen.

Saus:
3 dl. lett fløte, 10% fett
tilsett tomatketchup (uten sukker) til du får en god og fyldig smak

Sausen has i gryte og kjøtt og løk tilsettes. Varmes opp.

Serveres med potetstappe og grønne erter.
Salt og pepper etter behag.





                                                          Klem fra Kirsten

2 kommentarer:

  1. så godt det så ut, og ikke minst enkelt ....det liker jeg :-)

    klem tone

    SvarSlett