Vi spiser mye okse indrefilet, som vi steker på rackletten, og da blir det ofte rester igjen, som da blir brukt i biff stroganoff.
Klar for middag:
Biff stroganoff er en stor favoritt. Slik lager jeg den på min måte:
ca. 450 - 500 gr. okse indrefilet
1 rødløk
Kjøttet skjæres i terninger, 1,5 x 1,5 cm, og stekes på pannen.
Løken skjæres også opp og stekes på pannen.
Saus:
3 dl. lett fløte, 10% fett
tilsett tomatketchup (uten sukker) til du får en god og fyldig smak
Sausen has i gryte og kjøtt og løk tilsettes. Varmes opp.
Serveres med potetstappe og grønne erter.
Salt og pepper etter behag.
Klem fra Kirsten
så godt det så ut, og ikke minst enkelt ....det liker jeg :-)
SvarSlettklem tone
Det er kjempegodt.<3
SlettKlem fra Kirsten