lørdag 5. november 2011

Paradiset vårt - Casa Idylle

Vi kjøpte Casa Idylle for 14 år siden. Vi visste at vi en gang skulle kjøpe bolig i Marbella området, men det kom litt brått.

Vi ble forelsket i Costa del Sol første gang vi besøkte Spania for mange år siden. De første årene leide vi leilighet og trivdes bare bedre og bedre.

Vi kom over denne bungalowen helt tilfeldig, og fallt fullstendig. Vi bestemte oss ganske fort, ordnet med lån, og da hadde vi fått en herlig bolig som vi hadde drømt om.

Vi tok permisjon fra jobbene våre og tilbrakte 1/2 år her det første året. Vi oppdaget jo fort at å bo ved havet har mange fordeler men også mange bakdeler vinterstid. Hver morgen var terrassedørene helt våte innvendig, og det var veldig rått. Men vi tok dette med stor ro, byttet ut terrassedørene, og vinduene. Vi leide ut boligen hver sommer og brukte leieinntektene til å pusse opp, rom for rom.

Vi ble uføretrygdet for flere år siden, så da var det slutt med å leie ut. Det var alltid mye arbeid før vi reise hjem for sommeren. Vi ønsket å ha det for oss selv, bare barna fikk låne det når de ønsket.

Vi har aldri angret et sekund på dette kjøpet. Stedet er perfekt, 60 meter fra en av de flotteste strendene her nede, mange flotte strandrestauranter i nærområdet, en herlig og lun felleshage, og en skjønn og stor terrasse. Kun 6 km til Marbella sentrum, som er en aldeles nydelig by. Her finner man mange herlige smale gågater i gamlebyen, med mange koselige butikker, og Appelsinlunden er omringt av flotte spisesteder.

Vi har også mange flotte favorittsteder, kjøpesenteret LaCanada, som bugner av klesbutikker, noen få interiørbutikker, kjempestort supermarked hvor man får absolutt topp kvalitet på alle varer, og mange spisesteder. Vår favoritt er restauranten "Block House". De er eksperter på herlige biffretter. En annen godt likt butikk heter Dunnes Stores og ligger i Fuengirola, ca. 2 mil fra der vi bor.

Av og til tar vi turen til en liten fjell-landsby som ligger ikke så langt i fra Fuengirola. Her er det flotte butikker som selger alt av skinnjakker, vesker, også flere souvenirbutikker, og mye annet. Kan anbefales å utforske denne byen på det varmeste.

Nå tilbringer vi 3 mndr hver høst og vår her, og vi nyter livet her. For oss er dette paradis på jord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar