Denne eple/løk/currysausen er helt fantastisk og må bare prøves:
Saus:
1 beger lettrømme
100 gr. majones
3-4 syrlige epler (raspes og has i med en gang)
ca. 1/4 til 1/2 løk
litt sitronsaft
carry (tilsettes til man er fornøyd)
Enjoy.
Klem fra Kirsten
tusen takk for at du deler oppskrift, og som du vet elsker jeg å lage mat :-)
SvarSlettjeg skal garantert prøve denne :-)
klem tone
Den er virkelig god. Skal du lage større porsjon, så tar du bare mer av alt. Vær forsiktig med curryen. Hvis det er ny curry, så er det mye mer smak.
SlettKlem fra Kirsten
Hva bruker du denne til?
SvarSlettStort sett til okse indrefilet, enten stekt på raclettgrillen eller som fondue. Annet tilbehør er f.eks. cherrytomater, råstekte poteter eller nanbrød, stekt champinjong.
SlettKlem fra Kirsten