onsdag 26. oktober 2011

Bilkjøring og ulykker i Spania

Her i Spania skjer det mange ulykker. I vår gikk det nesten galt for oss. Vi var på vei hjem etter besøk i noen butikker, det hadde regnet, og veien var litt våt. Plutselig suste en bil forbi oss i ytre fil og sklei rett foran oss og inn i autovernet. Det var bare cm. om å gjøre. Svein fikk kastet bilen ut i det andre kjørefeltet, og heldigvis var det ingen biler der akkurat da. Vi stoppet litt lenger fremme, men da var allerede hjelp kommet. Vi vet ikke hvordan det gikk med sjåføren. Stor fart, våt kjørebane og ofte dårlige dekker er ikke noen god ide.

Tror nok at vi hadde englevakt den dagen.

I går var vi igjen ute på veien. Vi skulle innom posten for å sende en liten pakke og hente posten i postboksen vår. Vi skulle videre til Fuengirola, fordi jeg hadde lyst på noen flotte servietter. Da vi skulle ut på hovedveien, så gikk det ganske tregt. Da vi omsider kom ut så var det full stans i den andre kjørebanen. En stor trailer hadde veltet i den ene kjørebanen og en annen i den andre. Helt forferdelig. Køen med biler var sikkert over 1/2 mil. Vet heller ikke hvordan det gikk med sjåførene, ingen ambulanse, men det var vel nesten umulig for ambulansen å komme frem.

Da vi skulle hjem igjen så tok vi motorveien for da slapp vi køen. Her må man ha øynene med seg uansett, for farten er ganske stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar